OVER TAX QUEST

TaxQuest is ontsproten aan de gedachtenspinsels van Roel Van Hemelen en Mark Joris. Beiden ervaren en beslagen in de wereld van de ondernemingsfiscaliteit, waren ze terug op zoek naar waar fiscaliteit eigenlijk om draait: oprechte en eerlijke dienstverlening op maat. 

Beide belastingconsulenten hebben een economische achtergrond, waarbij ze zeer dicht bij de leefwereld van de klant staan, namelijk de cijfers die hun business doen draaien. Wetgeving is belangrijk, maar volgt de cijfers.

 

Onze dienstverlening spitst zich toe op de financiële dienstverleners: accountants, revisoren, bankiers, notarissen enz..., alsook de Belgische bedrijven, klein en groot. Geen juridische en onleesbare adviezen, maar praktisch bruikbare en correcte begeleiding. 

Slaap vannacht gerust op uw twee oren, en laat TaxQuest u ontzorgen. Wij nemen de fiscale aandachtspunten voor u en uw klanten op ons.

 
Ons Team
Roel Van Hemelen, Partner

roel.vanhemelen@taxquest.be | +32 479 901588

Mark Joris, Partner

mark.joris@taxquest.be | +32 495 28 61 35

Hallo! 

Als belastingconsulent heb ik me de voorbije 12 jaar gespecialiseerd in de ondernemingsfiscaliteit, volg ik alle evoluties en optimalisaties op het vlak van het samenspel tussen vennootschappen en hun aandeelhouders/bedrijfsleiders op de voet. 

Naast het begeleiden van onze klanten ben ik ook regelmatig aan het spreken op verschillende seminaries van diverse opleidingsverstrekkers alsook hogescholen en universiteiten. Bovendien schrijf ik af en toe graag een artikel of een boek. 

Tot slot beschouw ik mezelf eigenlijk eerder als een ondernemer. Na de afronding van mijn MBA - Master of Business Administration aan de Vlerick Business School kriebelde het om een eigen zaak te starten en in Mark Joris heb ik mijn partner-in-crime gevonden. 

Tot snel!

Roel

Hallo!

 

Als belastingconsulent heb ik 18 jaar ervaring, waarvan 10 jaar als Tax Partner bij een revisoren- en consultancybedrijf, in de wereld van de ondernemingsfiscaliteit. In deze hoedanigheid heb ik mij bekwaamd in het fiscaal adviseren van de grote en middelgrote familiale ondernemingen, haar bedrijfsleiding en aandeelhouders. Dit in alle facetten van de fiscaliteit.

In het bijzonder heb ik mij gespecialiseerd in herstructureringen, vastgoedfiscaliteit, aanvragen van rulings, verdedigen van fiscale dossiers bij de fiscus, tax audits ed.  Daarnaast schrijf ik ook al eens graag een artikel.

Na 18 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en voor dit nieuwe avontuur heb ik met Roel mijn partner-in-crime gevonden. Met onze dagdagelijkse focus op (ondernemings)fiscaliteit gaan wij voor fiscaal advies op uw maat.

Tot snel!

Mark

Meer informatie? Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen. Contacteer ons via telefoon, email of via Social Media kanalen

© 2018 by Tax Quest | Juridische informatie

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

info@taxquest.be | Zandhoven | Olen