Zoeken
  • Roel Van Hemelen

Autofiscaliteit vereenvoudigd


Het fiscale landschap verandert alsmaar sneller en sneller. Zeker onze Belgische autofiscaliteit heeft de laatste jaren heel wat wijzigingen ondergaan. Welke ondernemer kan dit nog volgen?


Met grote trots kondigen wij aan dat TaxQuest door OTOTO is gevraagd om fiscale partner te zijn. OTOTO is een nieuwe gratis app. OTOTO is de enige app die op een mooie overzichtelijke manier alle gewenste fiscale data geeft over de auto die je op het oog hebt. Eenmalig je instellingen ingeven en je kan aan de slag. Letterlijk in een paar seconden weet je of die nieuwe wagen een 'go' of een 'no go' is: BIV, jaarlijkse verkeersbelasting, voordeel alle aard, fiscale aftrekbaarheid enz... Dit voor het huidige én het volgende jaar.


Hoe werkt het? Alle relevante gegevens van een auto kunnen opgeslagen worden in een QR-code. De app scant de QR-code en berekent achter de schermen de gevraagde parameters. Vliegensvlug, altijd volgens de laatste regelgeving en met een ongeziene correctheid. Voor deze correctheid heeft OTOTO TaxQuest gekozen als fiscale partner.


Heeft de wagen van je dromen nog geen QR-code? Geen probleem, dan geef je manueel de gegevens in en even snel lees je welke sponsoring vadertje staat van jou verwacht. Ondertussen is OTOTO bezig om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk autobedrijven de QR-code te laten aanbieden, want zo zit er een win-win in voor elke betrokken partij. Gebruiksgemak en zekerheid.


Meer informatie vind je terug op www.ototo.be of op https://www.facebook.com/ototobelgium


Download hier de app:
543 keer bekeken0 reacties