Zoeken
  • Roel Van Hemelen

Welkom TaxQuest!


Begin deze maand zijn we begonnen aan een nieuw avontuur. Een eigen zaak! We hebben de afgelopen week zeer hard gewerkt om alles in orde te krijgen, met niet in het minst uiteraard een mooie website!


Wij nodigen iedereen graag uit om rustig even door onze website te struinen en de tijd te nemen om onze dienstverlening te bekijken. Maar liever komen wij even tot bij jullie om in persoon onze diensten voor te stellen!


TaxQuest is ontsproten aan de gedachtespinsels van Mark Joris en Roel Van Hemelen. TaxQuest kan beroep doen op een gezamenlijke 30 jaar aan ervaring, 18 jaar voor Mark, 12 jaar voor Roel. Wij hebben beiden een economische achtergrond, waardoor we zeer dicht bij de leefwereld van onze klant staan, namelijk de cijfers die de business doen draaien. Wetgeving is belangrijk, maar volgt de cijfers.


Onze dienstverlening spitst zich toe op financiële en juridische beroepen: accountants, revisoren, bankiers, notarissen enz... alsook de Belgische bedrijven, klein en groot. Geen juridische en onleesbare adviezen, maar praktisch bruikbare en correcte begeleiding.


Slaap gerust op uw twee oren en laat TaxQuest u fiscaal ontzorgen. Wij nemen de fiscale aandachtspunten voor u en uw klanten op ons!


Tot binnenkort!


Mark & Roel

747 keer bekeken1 reactie